Hvad Gør Danskerne For Miljøet?

Pixabay, Alexas_Fotos

Jeg kan forsikre dig, at vi i hvert fald gør noget og vi er også et af de lande, der gør klart mere end så mange andre.

Affaldssortering

Vi skal tænke over, hvad for noget affald der nu skal i hvilken skraldespand som aldrig før. Hvilket godt kan virke lidt træls, men det er det bestemt ikke, når man tænker miljømæssigt.

Forbrændingen brugte tidligere rigtig mange ressourcer på at brænde affald af, også selvom noget af det godt kunne genbruges. Blandt andet derfor blev der lavet den nye affaldssorteringsordning, da den nu er med til at flere ting bliver genbrugt i stedet for, at det hele bare bliver brændt af og belaster miljøet.

Alternativ energi

Vindmøller, solceller, elbiler. Nævnte ting er med til at mindske andre ressoucer, som er ved at være dyrebare for hele verden. Her gør man nemlig mere brug af naturens kræfter til at fremstille energi, end at køre ned på tanken for at hente olie, benzin eller noget helt tredje, som jo ikke er godt for verden.

Disse former er i hvert fald med til, miljøet får en mindre belastning, end hvis vi bare kørte på med benzin, gas og afbrænding uden at tænke videre over det.

OBS: Dette tekstindhold er bragt i samarbejde med Perlen Odense. Hos Perlen Odense bestiller du et stort udvalg af børnesmykker varer. Heraf mærkatet, som du ser øverst.

Relaterede indlæg

13:25 - 06.10.2022

Hvad gør solceller for miljøet?

Solenergi er en såkaldt "vedvarende" energikilde, hvilket helt simpelt betyder, at der altid vil være energi tilgængelig igennem denne teknologi.Det skyldes helt simpelt, at solceller blot skal bruge UV-stråling som…
11:45 - 29.07.2022

Hvad kan du gøre for miljøet?

Selvom man ikke tænker, man kan gøre noget for miljøet, så er det faktisk ikke helt rigtigt, fordi selvfølgelig kan du det. Måske gør det ikke noget, som du tænker gør en forskel, men du kan være med til at give inspirat…