Hvad Gør Solceller For Miljøet?

canva.com

Solenergi er en såkaldt "vedvarende" energikilde, hvilket helt simpelt betyder, at der altid vil være energi tilgængelig igennem denne teknologi.

Det skyldes helt simpelt, at solceller blot skal bruge UV-stråling som kommer fra solen, for at generere strøm.

I modsætning til fossile brændstoffer, som fx kul eller olie, er der uendelig meget solenergi, lige indtil den dag hvor solen rent faktisk eksploderer.

Kul og olie er begge energikilder som på et eller andet tidspunkt hører op, da vi simpelthen har brugt det hele.

Derudover er disse energikilder også anset som værende negative for vores miljø, da de bidrager til global opvarmning.

Solenergi derimod, kan reducere globlam opvarmning, da denne type energifremstilling ikke udleder store mængder CO2 som de fossile brændstoffer gør.

Derudover er der også god mulighed for dig som privat person at installere solpaneler fx på dit hus, og faktisk lave din helt egen grønne energi som du kan bruge derhjemme.

Dermed kan du gøre dit forbrug mere grønt, og endda spare penge i det lange løb på din strømregning.

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med avXperten. Hos avXperten kan du finde alverdens tekniske apparatar, heriblandt smarte solcellelamper.

Relaterede indlæg

12:03 - 29.07.2022

Hvad gør danskerne for miljøet?

Jeg kan forsikre dig, at vi i hvert fald gør noget og vi er også et af de lande, der gør klart mere end så mange andre. Affaldssortering Vi skal tænke over, hvad for noget affald der nu skal i hvilken skraldespand som …
11:45 - 29.07.2022

Hvad kan du gøre for miljøet?

Selvom man ikke tænker, man kan gøre noget for miljøet, så er det faktisk ikke helt rigtigt, fordi selvfølgelig kan du det. Måske gør det ikke noget, som du tænker gør en forskel, men du kan være med til at give inspirat…