Hvad Kan Du Gøre For Miljøet?

Pixabay, geralt

Selvom man ikke tænker, man kan gøre noget for miljøet, så er det faktisk ikke helt rigtigt, fordi selvfølgelig kan du det. Måske gør det ikke noget, som du tænker gør en forskel, men du kan være med til at give inspiration til andre, så man får en følelse af, at der bliver gjort en forskel. Enten privat i dit hjem eller i en forening, du er en del af.

Mad

Eller nærmere betegnet madspild er jo blandt andet mellem en af de store syndere, som der stadigvæk bliver arbejdet på i samfundet. vi sorterer jo affald, måske lidt for meget (ville nogen sige), men det er bare med til at gøre processen nemmere på den anden side. 

Der skal nemlig bruges enorm mange ressourcer på at sortere og brænde affald af, end hvis det hele var sorteret fra hinanden og ofte kunne blive genbrugt.

Naturen

Tag en skraldepose med på gåturen.

Det er ikke til at undgå, at vi ser, at der ligger skrald i skovbunden, rabatten eller på stierne rundt omkring i Danmark. Naturen skal bruge meget energi på at nedbryde det, fordi det ofte også er forarbejdet materiale og ikke naturens egen. 

Derfor! Hjælp naturen og saml affaldet op. Det er også pænere at se på.

Bilen!

'Uh ha, nu regner det lidt, så må jeg hellere tage bilen'. En sætning jeg også bruger alt for tit, men ofte kan jeg altså godt tage mig sammen og tage cyklen i stedet. Så sparer du både penge på den dyre benzin og miljøet for belastning - også selvom det kun er en smule.

Du skal vide at: dette tekstindlæg er udviklet for Perlen Odense. Hvor du finder et stort sortiment med Enamel. Derfor er dette tekstindlæg markeret.

Relaterede indlæg

13:25 - 06.10.2022

Hvad gør solceller for miljøet?

Solenergi er en såkaldt "vedvarende" energikilde, hvilket helt simpelt betyder, at der altid vil være energi tilgængelig igennem denne teknologi.Det skyldes helt simpelt, at solceller blot skal bruge UV-stråling som…
12:03 - 29.07.2022

Hvad gør danskerne for miljøet?

Jeg kan forsikre dig, at vi i hvert fald gør noget og vi er også et af de lande, der gør klart mere end så mange andre. Affaldssortering Vi skal tænke over, hvad for noget affald der nu skal i hvilken skraldespand som …