Hvad Kan Jeg Gøre For Klimaet?

Pixabay, OpenClipart-Vectors

Ovenstående spørgsmål er nok noget, vi alle tænker på i løbet af vores hverdag. Jeg vil i denne artikel give nogle råd eller ideer til, hvad jeg gør, når jeg gerne vil gøre noget godt for naturen.

Samle skrald på gåturen

Desværre er der ofte affald, der er smidt i naturen eller når man er ude at gå en tur omkring huset eller lejligheden. 

Du kan her gøre det, at du tager en pose med på turen og samler alt det skrald, som du ser. Selvom det måske ikke gør det store, så kan du være med til at inspirere andre til at gøre det samme.

Tøj

Tøj er en af de største produktionsbelastninger på klimaet verden over. Der findes masser af muligheder, som du kan gøre brug af og den største er nok: Lad vær med at købe nyt tøj altid! Genbrug, genbrug, genbrug. Man kan næsten ikke sige ordet nok gange. 

Der er efterhånden et utal af butikker, loppemarkeder osv., hvor der bliver solgt tøj, nyt som gammelt. Gør endelig brug af det! Du kan både spare penge og spare klimaet for meget.

Tag cyklen

En anden 'synder' af klimaet er selvfølgelig biler, lastbiler og alt transport, der bruger benzin og diesel. Så sørg for at tage din cykel på arbejde, i skole eller til sport, ligegyldig hvilket vejr det er udenfor.

Du læser dette tekstindhold, som er udarbejdet, fremstillet og skrevet for at tilgodese Perlen Odense. Her finder du et stort sortiment med halskæde med bogstav. Heraf mærkatet på indhold.

Relaterede indlæg

13:17 - 04.10.2021

Hvad kan du gøre for klimaet?

Selvom klimaet er et globalt problem og det kræver mange ændringer, så kan man selv gøre noget for miljøet, så man i hvert fald hjælper imod den gode retning og laver nye vaner. Samle og sorter skrald Nogle tænker sikk…
10:33 - 24.08.2021

Hvordan er klimaet i Spanien?

Drømmer du om en tur til det solrige Spanien? Så er du sikkert interesseret i at vide, om det rent faktisk er så solrigt, som folk går og siger. Derfor vil vi i denne artikel forsøge at gøre dig lidt klogere på vejret i …
19:17 - 22.07.2021

Hvordan er klimaet på Svalbard?

Vi kan lige så godt få noget på det rene. Hvis du elsker sol og badeferie, så er Svalbard formentlig ikke lige det sted, som du går og drømmer om. Faktisk er det formentlig det stik modsatte. Svalbard er et fantastisk og…