Få en uforpligtende samarbejdsaftale med AddEnergy.

AddEnergy håndterer alle dine energioptimeringssager proffessionelt, via vores IT løsning og faglige sparring, som gør det enkelt for dig og dine kunder at søge energitilskud.

Få en samarbejdsaftale

Ansøg om tilskud

Uanset hvor i landet din virksomhed ligger kan AddEnergy hjælpe dig med at formidle energitilskud til dine kunder. En samarbejdsaftale med AddEnergy er uforpligtende, kontakt os allerede idag addenergy.dk/kontakt/

Vores IT løsning gør det let for dig, at søge energitilskud til dine kunder, din del af arbejdet kan udføres på ganske få minutter, enten på PC eller din mobile enhed.

AddEnergy sørger for hele den administrative proces med at formidle energitilskuddet til dine kunder. Du skal blot sikre dig, at sagen er påbegyndt i vores system, så sørger vi for at indhente underskrifter via nem-id fra din kunde, samt indhenter alt nødvendig dokumentation. Du behøver ikke bruge mere tid på papirer, men blot fokusere på at udføre dit arbejde ude hos kunden.

Når du sender slutfakturaen til din kunde skal der blot påføres en enkelt linie, som du får oplyst ved indgåelse med samarbejdsaftalen med os.

Du kan altid følge de sager du har registreret i vores system.

Et stort plus for dig er, at vi også altid sidder klar ved telefonen hvor vi hurtigt kan udregne et foreløbig energitilskud og starte sagen for dig – eks. i forbindelse med at du står ude hos en kunde – dette er mange gange med til at du får salget med hjem.

 

Vi tilbyder dig et mindre honorar / provision for de energioptimerings sager du sender til os – kontakt os for yderligere information.

KONTAKT AddEnergy ALLEREDE I DAG

Kontakt Os